X

Sky Sports: Δεν υπάρχει συμφωνία Μουρίνιο-Γιουνάιτεντ

Στον αέρα η φημολογούμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Πορτογάλο τεχνικό. Πρέπει να μείνω, λέει ο Φαν Χάαλ.

Ant1news

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει συνάψει συμφωνία προκειμένου να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέφερε η τηλεόραση του Sky Sports, επικαλούμενες ανώνυμες πηγές.

Ο 53χρονος πρώην προπονητής της Τσέσλι, ήταν για καιρό ο αγαπημένος των Βρετανών bookmakers, για να διαδεχθεί τον Λουίς Φαν Χάαλ στο Old Trafford.

Ο Πορτογάλος, που ήταν επίσης προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, της Ίντερ και της Πόρτο, βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από τότε που απολύθηκε από την Τσέλσι, για δεύτερη φορά στην καριέρα του, όταν τον Δεκέμβριο του 2015 οι πρωταθλήτρια της Premier League ήταν έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Λονδρέζοι έχουν έκτοτε ανέβει στην ένατη του πίνακα με τον Γκούους Χίντινκ και θα δώσουν αύριο το τελευταίο τους ματς στην έδρα τους, απέναντι στην πρωταθλήτρια Λέστερ.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δήλωσε χθες ότι περιμένει να εξαντλήσει το τριετές συμβόλαιό του με την Γιουνέιτεντ του υπέγραψε το 2014. «Έχω πει ότι πρέπει να μείνω εδώ, αυτή είναι η γνώμη μου, όμως είναι το διοικητικό συμβούλιο εκείνο που πρέπει να αποφασίσει αν είναι έτσι», είπε ο Ολλανδός μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Η Γιουνάιτεντ, που είναι πέμπτη στο πρωτάθλημα, θα ολοκληρώσει την σεζόν της υποδεχόμενη στο Old Trafford τη Μπόρνμουθ.