X

Στην Αθήνα σήμερα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος του Παναθηναϊκού αναμένεται να πει το “ναι” για να επιστρέψει στους “πράσινους”.

Ant1news

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι επαφές της διοίκησης με τον Βραζιλιάνο πρώην παίκτη του «τριφυλλιού» βρίσκονται στο τελικό στάδιο κι έχει πει το «ναι» στην πρόταση που του έχει γίνει για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος πρώην αρχηγός της «σελεσάο» θα βρεθεί σήμερα στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ο 39χρονος Σίλβα, ο οποίος κρέμασε τα «παπούτσια» του το 2013 στην Ατλέτικο Μινέιρο, έχοντας φορέσει τη φανέλα των «πρασίνων» από το 2008 έως το 2011, μετά από έξι χρόνια στην Άρσεναλ, προορίζεται για διάδοχος του Λεωνίδα Βόκολου, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τον Τάκη Φύσσα (διευθυντής ποδοσφαίρου) στις αρχές Φεβρουαρίου.

Μάλιστα την Κυριακή ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

 

Ενδεικτική της αγάπης του για το «τριφύλλι», είναι η πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε προ ημερών στο twitter, όπου ποζάρει μαζί με ένα μικρό θαυμαστή του από τη Μαλαισία και τις φανέλες της Ατλέτικο Μινέιρο και του Παναθηναϊκού.