X

Σοκ στη Ρεάλ: Τραυματίστηκε ο Ρονάλντο

Συναγερμός στους Μαδριλένους ενόψει του τελικού του Σαββάτου. Τι δήλωσε ο ίδιος για τον τραυματισμό του. Η «μυθική» πρόταση που του κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ant1news

Και ξαφνικά οι πάντες «πάγωσαν», στην πρωινή προπόνηση της Ρεάλ, όταν είδαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να αποχωρεί τραυματισμένος, προκαλώντας συναγερμό στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της «βασίλισσας».

Η Ρεάλ προετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγαλύτερο ραντεβού της χρονιάς με την συμπολίτισσα της Ατλέτικο Μαδρίτης τον τελικό του Champions League, το Σάββατο.

Λίγη ώρα αργότερα οι καρδιές των ανθρώπων της Ρεάλ «γύρισαν» στις θέσεις τους, μετά την δήλωση του Πορτογάλου, «Φοβηθήκαμε, αλλά δεν ήταν κάτι. Σε δύο ημέρες θα είμαι καλά. Είμαι συγκεντρωμένος και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Πιστεύω ότι όλα θα είναι καλύτερα από τον τελικό της Πορτογαλίας. Είμαι σε καλύτερη κατάσταση. Είναι το παιχνίδι της ζωής μας, πιστεύω ότι θα νικήσουμε».

Την ίδια ώρα δημοσίευμα έγκυρης ιταλικής εφημερίδας αποκαλύπτει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν, είναι έτοιμη να προσφέρει «γη και ύδωρ» στον Ρονάλντο για να τον φέρει στο Παρίσι, στη θέση του Ιμπραΐμοβιτς που αποχαιρέτησε τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η διοίκηση της Παρί, είναι έτοιμη να προσφέρει 120.000.000 ευρώ στη Ρεάλ για να δώσει τη συγκατάθεση της και 30.000.000 ευρώ το χρόνο στο Ρονάλντο για να βάλει την υπογραφή του!