X

Το στριπτίζ του Πουλίδο που είχε σοκάρει το Μεξικό (φωτο+βίντεο)

Ο απαχθείς είχε πέσει θύμα εκβιασμού και η δημοσιοποίηση ενός σκανδαλιστικού βίντεο με διάσημη τηλεπερσόνα του Μεξικό, είχε προκαλέσει σκάνδαλο.

Ant1news

Η είδηση της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο – σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ – έχει προκαλέσει σοκ στην αθλητική κοινότητα κι όσο περνούν οι ώρες η αγωνία για τη τύχη του επιθετικού του Ολυμπιακού κορυφώνεται.

Ο Πουλίδο απολάμβανε τις διακοπές του με την Ιλεάνα Σάλας, την εδώ και 5 μήνες σύντροφο του η οποία απήχθη μαζί του, αλλά αφέθηκε ελεύθερη λίγο αργότερα.

Η είδηση αυτή ξύπνησε μνήμες από μια άλλη δυσάρεστη περιπέτεια του Πουλίδο, τον Απρίλιο του 2015, όταν ο παίκτης ήταν μεν στην Ελλάδα, αλλά τότε αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό.

Ο μεξικανός επιθετικός, είχε πάει και πάλι για διακοπές στην πατρίδα του κι εκεί του έκλεψαν το κινητό του, με αποτέλεσμα να πέσουν σε λάθος χέρια… κάποια πικάντικα βίντεο που ήταν αποθηκευμένα στη μνήμη του τηλεφώνου.

 

Μάλιστα η ιστοσελίδα «Milenio», είχε δημοσιοποιήσει ένα βίντεο στο οποίο ο Πουλίδο έκανε ένα αποκαλυπτικό στριπτίζ, για τα μάτια της τηλεπερσόνας, Βίβιαν Σεπέδα, η οποία είναι από τα πιο καυτά… ονόματα στο Μεξικό.

Η ιστοσελίδα είχε «απειλήσει» ότι θα δημοσιοποιούσε κι άλλα ακόμα πιο τολμηρά βίντεο που είχε στην κατοχή της, αλλά άγνωστο πως ο Πουλίδο κατάφερε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.