X

Εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του Πουλίδο

Ώρες αγωνίας για τον διεθνή άσο που απήχθη μαζί με τη σύντροφό του.

Ant1news

Εμφανίστηκαν οι απαγωγείς του Μεξικανού επιθετικού Άλαν Πουλίδο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της μεξικανικής εφημερίδας Impacto οι δράστες της απαγωγής επικοινώνησαν με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέωσή του.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Εισαγγελέας Ismael Acosta Quintanilla  που συντονίζει τις προσπάθειες για την απελευθέρωση του ποδοσφαιριστή περιμένει να υπάρξει και νέα επαφή από την πλευρά του των απαγωγέων με την οικογένεια  έτσι ώστε να γίνουν οι διαπραγματεύσεις, που σύμφωνα πάντως με τα μέσα της χώρας μπορεί να διαρκέσουν έως και μία εβδομάδα. 

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πουλίδο και βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αρχές του Μεξικού.

 

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής εξαφανίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή Ταμαουλίπας κι έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Ο Άλαν Πουλίδο απήχθη μαζί με τη σύντροφο του, Ιλεάνα Σάλας. Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, ένα φορτηγάκι έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο του επιθετικού του Ολυμπιακού και έξι ένοπλοι κουκουλοφόροι απήγαγαν το ζευγάρι.

Αργότερα, άφησαν τη σύντροφο του 25χρονου στην είσοδο ενός πάρκου και στις 2 τα ξημερώματα (Μεξικού) η Αστυνομία δέχθηκε μία κλήση και αμέσως σηκώθηκε ελικόπτερο για να «χτενίσει» την περιοχή. Η Ιλεάνα Σάλας έχει δώσει κατάθεση, η οποία, όμως, δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα… Ο μεξικανός ποδοσφαιριστής είχε επιστρέψει στο Μοντερέι, από την Ελλάδα, για διακοπές μιας εβδομάδας.