X

Μεξικανικά ΜΜΕ: Απελευθερώθηκε ο Πουλίδο

Ελεύθερος είναι πια ο ο Άλαν Πουλίδο που είχε πέσει θύμα απαγωγής μαζί με την σύντροφό του, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μεξικανικών ΜΜΕ.

Ant1news

Ελεύθερος είναι ο 25χρονος άσος του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο που είχε πέσει θύμα απαγωγής από τα ξημερώματα της Κυριακής.

Την είδηση μεταδίδουν τα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης και προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την πλευρά της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Πουλίδο απελευθερλωθηκε μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας από τους απαγωγείς και ο ποδοσφαιριστής 

Ο μεξικανός επιθετικός βρίσκεται στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις καθώς φέρει κάποιους μικροτραυματισμούς.

Οι απαγωγείς, όπωςείχαν μετδώσει νωρίτερα τα ίδια μέσα, είχαν έρθει σε επαφή με την οικογένειά του, ζητώντας λύτρα.

 

 

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής εξαφανίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή Ταμαουλίπας κι έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Ο Άλαν Πουλίδο απήχθη μαζί με τη σύντροφο του, Ιλεάνα Σάλας. Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, ένα φορτηγάκι έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο του επιθετικού του Ολυμπιακού και έξι ένοπλοι κουκουλοφόροι απήγαγαν το ζευγάρι.

Αργότερα, άφησαν τη σύντροφο του 25χρονου στην είσοδο ενός πάρκου και στις 2 τα ξημερώματα (Μεξικού) η Αστυνομία δέχθηκε μία κλήση και αμέσως σηκώθηκε ελικόπτερο για να «χτενίσει» την περιοχή. Η Ιλεάνα Σάλας έχει δώσει κατάθεση, η οποία, όμως, δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα… Ο μεξικανός ποδοσφαιριστής είχε επιστρέψει στο Μοντερέι, από την Ελλάδα, για διακοπές μιας εβδομάδας.