X

Απελευθερώθηκε μόνος του ο Πουλίδο!

Πώς ο Μεξικανός επιθετικός του Ολυμπιακού ήρθε αντιμέτωπος με έναν από τους απαγωγείς και τον εξουδετέρωσε, καταφέρνοντας να διαφύγει.

Ant1news

Ευτυχή κατάληξη είχε το θρίλερ με τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, που έπεσε θύμα απαγωγής τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς απελευθερώθηκε με δικές του προσπάθειες, όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ του Μεξικού.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο 25χρονος φορ εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδράνειας των δραστών κι όταν βρέθηκε με έναν εξ αυτών, του επιτέθηκε, κατάφερε να τον εξουδετερώσει και του πήρε το όπλο και το κινητό.

Μάλιστα στη συνέχεια κατάφερε να του αποσπάσει πληροφορίες για το ακριβές μέρος όπου είχε μεταφερθεί από τους απαγωγείς.

Ο Πουλίδο έσπασε ένα τζάμι για να διαφύγει, έτσι τραυματίστηκε στο δεξί χέρι, και κάλεσε τις αρχές δίνοντάς τους περιγραφή της τοποθεσίας προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Ο Άλαν Πουλίδο μέσα από το Twitter μίλησε για την εμπειρία του κι ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας. Με βοήθησαν πολύ σε αυτή την τρομερή εμπειρία στη ζωή μου, που δεν θέλω να ζήσει κανένας άλλος άνθρωπος. Είναι ευγνώμων στις αρχές για τη βοήθειά τους και που μου επέτρεψαν να επιστρέψω ασφαλής στην οικογένεια και τους φίλους μου. Ευχαριστώ και το Θεό που ήταν πάντα μαζί μας και μου έδωσε μια νέα ευκαιρία για τη ζωή. Σας ευχαριστώ όλους».