X

Πανηγύρια στο Λευκό Πύργο για τον ΠΑΟΚ

Τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ συνδυάζονται με την πρωτιά της ομάδας στα playoffs που τον στέλνει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Tσάμπιονς Λιγκ.

Ant1news

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στην προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε εκατοντάδες φίλους της ομάδας στην Πλατεία του Λευκού Πύργου για να αναπόφευκτα πανηγύρια.

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό και εορταστικό, αφού τα 90 χρόνια του Δικεφάλου συνδυάζονται με την πρωτιά της ομάδας στα playoffs που τον στέλνει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Tσάμπιονς Λιγκ.

Η παραλία τη Θεσσαλονίκης φωταγωγημένη με πυρσούς έδωσε ένα ξεχωριστό χρώμα στους ενθουσιασμένους φίλους της ιστορικής ομάδας.

Εν τω μεταξύ, με το τέλος του χθεσινού αγώνα στην Τούμπα ουσιαστικά αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος αμυντικός Μιγκέλ Βίτορ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε.

Ο ίδιος με δόση πίκρας γιατί δεν του προτάθηκε ανανέωση, είπε: «Αυτή τη στιγμή, δεν είναι δική μου η απόφαση. Η ομάδα έχει τον τελευταίο λόγο. Είμαι πολλά χρόνια εδώ εγώ και η οικογένεια μου. Πέρασα πολύ όμορφα. Έτσι είναι ζωή, αν δεν αλλάξει κάτι…».