X

“Όχι” Μοντανιέ στην ΑΕΚ

Η Ένωση είναι πλέον υποχρεωμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις, με το χρόνο να πιέζει ασφυκτικά...

Ant1news

Μοντανιέ ήταν και πάει... Ο Φιλίπ Μοντανιέ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Ο Γάλλος τεχνικός αποχώρησε από την Ελλάδα υποσχόμενος στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως θα δώσει την οριστική του απάντηση στην τελική πρόταση που του κατέθεσε η «Ένωση» μετά την επιστροφή του στη Γαλλία. Τελικά η απάντηση του ήταν αρνητική και τώρα η ΑΕΚ στρέφεται σε άλλες λύσεις.

Ο Γάλλος προπονητής αναχώρησε για το Παρίσι και ενημέρωσε, μέσω του μάνατζέρ του, τη διοίκηση της ΠΑΕ πως δεν αποδέχεται την πρότασή της. Η «Ένωση» είναι πλέον υποχρεωμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις, με το χρόνο να πιέζει ασφυκτικά. Κι αυτό γιατί σε τρεις εβδομάδες αρχίζει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν και στα τέλη Ιουλίου θα κληθεί να παίξει στον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τόρστεν Φινκ επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο Γερμανός προπονητής έχει συμβόλαιο με την Αούστρια Βιέννης, αλλά στις επαφές που είχαν γίνει μαζί του είχε παρουσιαστεί αισιόδοξος πως αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Η λύση του Μάρτιν Αρουαμπαρένα έχει χάσει έδαφος, γιατί ο Αργεντινός προπονητής είναι κοντά στην Αλ Γουάσλ.