X

Στην Αθήνα ο Κετσπάγια για την ΑΕΚ

Επαφές με την ΑΕΚ έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια, σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης...

Ant1news

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Τιμούρ Κετσπάγια για να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, μετά το "ναυάγιο" με τον Φιλίπ Μοντανιέ.

Την είδηση έκαναν γνωστή κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία από το απόγευμα της Κυριακής,  παρουσίαζαν τον Κετσπάγια ως υποψήφιο προπονητή για την ΑΕΚ, αλλά πλέον δεν αποκλείεται αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γεωργιανός πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αναμένεται τη Δευτέρα να έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και εφόσον τα βρουν, ενδέχεται η ΑΕΚ να έχει βρει τον νέο της προπονητή. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή με τον πρώην τεχνικό της εθνικής Γεωργίας αλλά και του Ολυμπιακού. Άλλωστε, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς γνωρίζει πολύ καλά τον Κετσπάγια, καθώς τον είχε ως ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ για δυο χρόνια.

Πιθανόν, αυτή η σχέση να αποδειχθεί και καταλυτική, για να προκριθεί η περίπτωση του Γεωργιανού για τον πάγκο της ΑΕΚ. Προς το παρόν τα πάντα είναι ανοικτά και εξετάζονται ακόμα και άλλα ονόματα.