X

Σοκ στην εθνική Ισπανίας με ντε Χέα

Σεξουαλικό σκάνδαλο πριν από τη σέντρα του Euro 2016 με “πρωταγωνιστή” τον Νταβίντ ντε Χέα.

Ant1news


Άνω-κάτω  έγινε η αποστολή της εθνικής Ισπανίας στο Euro 2016, λόγω της φημολογούμενης εμπλοκής του Νταβίντ ντε Χέα σε σεξουαλικό σκάνδαλο. 

Ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -με καθυστέρηση είναι η αλήθεια- έδωσε την δική του εκδοχή το απόγευμα της Παρασκευής. 

«Είναι όλα ψέματα. Είναι όλα λανθασμένα δημοσιεύματα του Τύπου. Τώρα την υπόθεση έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου», είπε ο ντε Χέα στους δημοσιογράφους που μετέβησαν εσπευσμένα στο Σεν Μαρτέν ντε Ρε, όπου έχει καταλύσει η ισπανική αποστολή. 

Προηγήθηκε αναπαραγωγή από βρετανικά ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και ο Independent, ισπανικών δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία ο ντε Χέα,  μαζί τον συμπαίκτη του Μουναίν,   μετείχαν σε σεξουαλικό όργιο το 2012, ως μέλη της εθνικής U21. 

Το όργιο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οργανώθηκε με πόρνες όμως συμμετείχε και κάποια χωρίς τη θέλησή της κι εκεί η υπόθεση περιπλέχθηκε σε τέτοιο βαθμό, που ο Independent δημοσίευσε ότι ο Ντε Χέα θα εκδιωχθεί από την αποστολή των «Φούριας Ρόχας». 

Το BBC, εξάλλου, επικαλούμενο ισπανικό δημοσίευμα, μετέδωσε ότι η υπόθεση εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια δίκης γνωστού παραγωγού ταινιών πορνό. Η κοπέλα που φέρεται να μετείχε στο όργιο παρά τη θέλησή της, κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας. 

Ο 25χρονος γκολκίπερ, δήλωσε πάντως, πως: «Είμαι ήρεμος. Αν μη τι άλλο, μια τέτοια ιστορία με κάνει πιο αποφασισμένο για το EURO 2016. Ανυπομονώ για την πρεμιέρα».