X

“Σφήνα” της Βαλένθια για Ρομπέρτο

Ο Ισπανός τερματοφύλακας μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην πατρίδα του. Το θέμα είναι σε ποια ομάδα θα πάει τελικά...

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Η Εσπανιόλ ήταν μέχρι πρότινος το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Ρομπέρτο. Τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν μετά την «σφήνα» της Βαλένθια και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τους Αντερλάν Σάντος και Πιάτι. 

Ο Ισπανός τερματοφύλακας μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην πατρίδα του. Κάτι που έχει καταστήσει σαφές στους πρωταθλητές Ελλάδος, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να ορθώσουν οικονομικά εμπόδια στην επιθυμία του 30χρονου πορτιέρο. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σέβονται την προσφορά του Ρομπέρτο και συζητούν προτάσεις κάτω από την ρήτρα των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. 

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο πανύψηλος τερματοφύλακας θα γινόταν κάτοικος Βαρκελώνης για λογαριασμό της Εσπανιόλ, αίφνης η Βαλένθια έκανε την εμφάνιση της και κινείται για να τον «κλέψει». Σύμμαχος των «νυχτερίδων» είναι η μετεγγραφική λίστα του Μάρκο Σίλβα. Τα ονόματα του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Αντερλάν Σάντος και του Αργεντινού εξτρέμ, Πιάτι βρίσκονται σε περίοπτη θέση στο μπλοκάκι του Πορτογάλου τεχνικού.