X

Τριπλό ‘’χτύπημα’’ για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μέσα στην εβδομάδα τις μεταγραφές των Ιμπάρμπο, Γουακάσο και Κονέ. Τελειώνουν οι Ταυλαρίδης, Λαγός και Καλτσάς.

Ant1news


Γιώργος Τριανταφυλλίδης 

Σε μια εβδομάδα ξεκινά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Αντρέα Στραματσιόνι που έχει αναλάβει προσωπικά τις μεταγραφικές κινήσεις, ευελπιστεί ότι θα έχει στη διάθεση του τουλάχιστον τρεις νέους παίκτες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Οι  ‘’πράσινοι’’ ήρθαν σε συμφωνία με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Παναγιώτη Κονέ με οψιόν αγοράς αλλά και με τον ίδιο τον 29χρονο διεθνή μέσο, με τον οποίο μίλησε μαζί του ο Στραματσιόνι για να τον πείσει και απομένει η συγκατάθεση του προπονητή της Ουντινέζε για να έρθει στην Αθήνα ο Κονέ και να υπογράψει την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Προφορική συμφωνία υπάρχει και με την Κάλιαρι για τον δανεισμό του Βίκτορ Ιμπάρμπο και ο 26χρονος Κολομβιανός επιθετικός αναμένεται την Τετάρτη ή την Πέμπτη στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Παράλληλα το τριφύλλι έχει συμφωνήσει με τον Μουμπάρακ Γουακάσο και ο 26χρονος Γκανέζος διεθνής μέσος έχει αναλάβει προσωπικά να μείνει ελεύθερος από την Ρούμπιν Καζάν ώστε να υπογράψει στη συνέχεια τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. 

Τέλος οι Ταυλαρίδης, Λαγός και Καλτσάς έχουν ειδοποιηθεί να ψάξουν να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, καθώς δεν βρίσκονται στα πλάνα του Στραματσιόνι.