X

Ο Σάντσεζ στον πάγκο μετά την παραίτηση Σίλβα

Ο Πορτογάλος έλυσε την συνεργασία του με τους πρωταθλητές, οι οποίοι αμέσως ανακοίνωσαν την επιστροφή του Ισπανού ως πρώτου προπονητή της ομάδας

Ant1news

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, με τον Μάρκο Σίλβα να αποτελεί παρελθόν και τον Βίκτορ Σάντσεζ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Πρωταθλητών Ελλάδος.

Η αλυσίδα των εξελίξεων άρχισε να ξεδιπλώνεται γύρω στις 14:00, όταν «έσκασε σαν… βόμβα» η παραίτηση του Πορτογάλου τεχνικού από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Όπως ανέφερε επίσημη ανακοίνωση «η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι ο προπονητής Μάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε δεκτή».

Πριν καν υπάρξει χρόνος και «χώρος» για σενάρια αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου και αποδεικνύοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή στον Πειραιά του Βίκτορ Σάντσεζ, αυτήν την φορά για το πόστο του πρώτου προπονητή της ομάδας.

 

Το «χρίσμα» δόθηκε με μια επίσης λιτή ανακοίνωση, στην οποία αναφερόταν ότι «η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, Βίκτορ Σάντσεζ».