X

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με Ντε Λα Μπέγια

Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί, λένε οι “ερυθρόλευκοι”. Σε ποιους ακόμη είναι στραμμένα τα βλέμματα των Πειραιωτών.

Ant1news

 

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ολυμπιακός διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον για τον 31χρονο αριστερό μπακ  της Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά μέχρι εκεί. Είναι προφανές πως οι πρωταθλητές Ελλάδος εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για το αριστερό άκρο  της οπισθοφυλακής, που στην παρούσα φάση φαίνεται πως είναι πιο ψηλά στη λίστα τους.

Το ντόμινο των εξελίξεων στην τεχνική ηγεσία έχουν επηρεάσει και τα μετεγγραφικά, κάθοτι άλλες ήταν οι προτεραιότητες του Μάρκο Σίλβα και άλλες του διαδόχου του. Ο Βίκτορ Σάντσεζ ζήτησε κάποιες ημέρες από τη διοίκηση για να αξιολογήσει το  υπάρχον ρόστερ και να κάνει τις τελικές τους εισηγήσεις.

Πάντως, το πιθανότερο είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού να… απλώσει τα δίχτυα του στην ισπανική αγορά. Άλλωστε η ομάδα του Πειραιά χτύπησε «φλέβα χρυσού» με την απόκτηση του Ρομπέρτο  και όλα δείχνουν πως ο αντικαταστάτης του θα είναι από την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το όνομα του Βιθέντε Γκουαίτα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην «ερυθρόλευκη» λίστα. Ο πορτιέρο της Βαλένθια βλέπει με θετικό μάτι τη μετακόμιση του στην Ελλάδα και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τις «νυχτερίδες». Ένας ακόμη γκολκίπερ που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό είναι ο Αντρές Φερνάντεθ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Μάλαγα ως δανεικός από  την Πόρτο.