X

Euro 2016: Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των “16”

Με το μεγάλο ντέρμπι Ιταλία – Ισπανία και την αναμέτρηση Αγγλία – Ισλανδία, θα ολοκληρωθούν τα παιχνίδια που οδηγούν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ant1news

Από τη στιγμή που σχηματίστηκαν τα ζευγάρια στην φάση των «16» αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν εκείνο μεταξύ της Ιταλίας που «έπεισε» στη φάση των ομίλων, στα δυο πρώτα παιχνίδια που αγωνίστηκε με τους βασικούς και της εκ των φαβορί Ισπανίας που έδειξε να ανεβάζει στροφές προς το τέλος.

Οι δυο μεγάλες ποδοσφαιρικές σχολές θα αναμετρηθούν στις 19:00, ψάχνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Τρεις ώρες αργότερα θα διεξαχθεί και το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των «16» με την Αγγλία να είναι το ξεκάθαρο φαβορί, απέναντι στην Ισλανδία που κέρδισε πολλές συμπάθειες από την παρουσία της στην φάση των ομίλων.

Το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 22:00 και θα βρει αντιμέτωπες τις ομάδες της Ολλανδίας και της Πορτογαλίας.

Εκεί θα βρίσκονται και η Ουαλία που προκρίθηκε μετά το 1-0 επί της Βορείου Ιρλανδίας, η Γαλλία που έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 2-1 την Ιρλανδία, η Γερμανία που επικράτησε με 3-0 της Σλοβακίας και το Βέλγιο που συνέτριψε με 4-0 την Ουγγαρία και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το Βέλγιο.