X

“Πράσινος” ο Ιμπάρμπο, έκλεισε ο Χουλτ

Ο Κολομβιανός επιθετικός  θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, μετά τον Ιβάνοφ, ενώ την σκυτάλη πήρε ο Χουλτ που έφτασε στην Αθήνα.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αποτελούσε τον διακαή πόθο του Αντρέα Στραματσιόνι και ο 26χρονος Κολομβιανός διεθνής επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ιμπάρμπο θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική Κάλιαρι σε μια κίνηση που το κόστος της αγγίζει το 1 εκ. ευρώ και θα αποτελέσει το δεύτερο απόκτημα για το "τριφύλλι", μετά τον Βούλγαρο κεντρικό αμυντικό Ιβάν Ιβάνοφ. 

Την σκυτάλη θα πάρει ο Σουηδός διεθνής αριστερός μπακ-χαφ Νίκλας Χουλτ. Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την γαλλική Νις έναντι 300 χιλιάδων ευρώ και ο 26χρονος παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Στην συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.