X

Πρώτο δείγμα θετικό για την ΑΕΚ

Φιλική νίκη 1-0 της Ένωσης κόντρα στην Μπάνικ Οστράβα. Το γκολ ο Λαμπρόπουλος μετά  από “ασίστ” του Μπακασέτα. «Άνετος» ο Τσιγκρίνσκι.

Ant1news


Θετικές εντυπώσεις άφησε η ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της . Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια επικράτησε 1-0 της Μπάνικ Οστράβα.

Το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι σημείωσε ο Λαμπρόπουλος στο 53ο λεπτό, με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα.

Η ΑΕΚ είχε, σε γενικές γραμμές τον έλεγχο της αναμέτρησης, παρότι οι Τσέχοι είναι πιο έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης καθώς το Σάββατο ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Από την Ένωση ξεχώρισαν οι Βάργκας, Μπακασέτας και ο αλάνθαστος Τσιγκρίνσκι. “Θεατής” ο Μπάρκας στο δεύτερο ημίχρονο, έκλεψε τις εντυπώσεις με την ενέργειά του ο Ανδρεόπουλος.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Αραβίδης.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο β’ ημίχρονο:
Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος (αριστερό μπακ), Γιόχανσον (60’ Γαλανόπουλος), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ζόριτς, Μπακασέτας, Πέκχαρτ