X

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 την Κλαμπ Μπριζ σε φιλική αναμέτρηση

Ελπιδοφόρα μηνύματα έστειλε η εμφάνιση του “Δικεφάλου του Βορρά” απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου.

Ant1news

Θετικά συμπεράσματα απέδωσε για τον ΠΑΟΚ το ουσιαστικό σημερινό τεστ που έδωσε στην Ολλανδία επί της πρωταθλήτριας Βελγίου Κλαμπ Μπριζ την οποία νίκησε με 2-0 στο γήπεδο της κωμόπολης Γκέρντερεν.

Το παιχνίδι είχε καλά διαστήματα ποιότητας και για τις δυο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε θετικά από μετά το δεκαπεντάλεπτο η Κλαμπ Μπριζ πήρε της πρωτοβουλίες και ως το τέλος του ημιχρόνου είχε δυο δοκάρια όπως επίσης ένα αντίστοιχο και ο ΠΑΟΚ στο 27' με τον Τζάλμα Κάμπος. Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο μέρος με τον ΠΑΟΚ να προχωρά στην επανάληψη σε πλήθος αλλαγών που όμως έδειξαν ένα πιο ξεκούραστο και ποιοτικό πρόσωπο της ομάδας.

Στο 70' η αγωνιστική αυτή υπεροχή του ΠΑΟΚ καρποφόρησε και από συνεργασία Γιαννούλη και Ροντρίγκες ο Κουλούρης με πλασέ κάνει το 1-0 για τον Δικέφαλο. Το γκολ αυτό έδωσε στους Θεσσαλονικείς μεγαλύτερη σιγουριά και αγωνιστική αυτοπεποίθηση που δέκα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τις επιτυχίες τους. Στο 80' ο Πέλκας με το εξωτερικό πλασαριστό σουτ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-0.

Η τελική νικηφόρα παρουσία του ΠΑΟΚ επί της Κλαμπ Μπριζ έδωσε αίσθηση ικανοποίησης στον Βλάνταν Ιβιτς αλλά και φανέρωσε τα πρώτα θετικά δείγματα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν πληροφορηθεί το όνομα του αντιπάλου του στην Γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Μάτος.Τζιόλης, Τσίμιροτ, Περέιρα, Μυστακίδης, Τζάλμα Κάμπος, Αθανασιάδης - Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κίτσιου, Πέλκας , Χαρίσης, Ροντρίγκες, Μαλεζάς, Βελλίδης, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ζάιρο, Κουλούρης, Κοροβέσης .

Κλαμπ Μπριζ: Μπουντέγιε, Κουλς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Σίμονς, Ντομίνγκεζ ντε Σόουζα, Βάανακεν, Βόρμερ, Βόσεν, Ιζκουιέρδο, Στορμ.