X

“Βλέπει” Ενγκόγκ ο Ολυμπιακός

Στο στόχαστρο 4 ομάδων του εξωτερικού ο 27χρονος Γάλλος επιθετικός σύμφωνα με την L`Equipe. Σενάρια από τον βελγικό Τύπο και για τον Καρέλη.

Ant1news

Ο Νταβίντ Ενγκόγκ, βρίσκεται σύμφωνα με την εφημερίδα L`Equipe στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ο 27χρονος Γάλλος επιθετικός, που έχει θητεύσει ποδοσφαιρικά σε Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Μπόλτον, Σουόνσι και Ρεμς, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα βρίσκεται στο στόχαστρο τεσσάρων ομάδων του εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένου και του Ολυμπιακού.

Ενδιαφέρον έχουν δείξει επίσης ο ΑΠΟΕΛ αλλά και οι ιταλικές Τζένοα και Πεσκάρα. Τα δύο τελευταία χρόνια με τα χρώματα της Ρεμς, ο Ενγκόγκ είχε 46 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 10 τέρματα. 

Την ίδια ώρα, ο βελγικός Τύπος αναφέρει ότι οι πρωταθλητές κινούνται για την απόκτηση του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού, Νίκου Καρέλη από την Γκένκ.

Συγκεκριμένα  η «Het Nieuwsblad» υποστηρίζει πως ο παίκτης για τον οποίο η Φιορεντίνα προσφέρει 6.000.000 ευρώ, κάνει τη Νότιγχαμ να δώσει 8.000.000 ευρώ ώστε να τον κάνει δικό της. Αν συμβεί αυτό, τότε, οι Άγγλοι θα αποτελέσουν τον ενδιάμεσο σταθμό του μιας και θα καταλήξει στον Ολυμπιακό!