X

Φορτσάρει η Γιουβέντους για να αποκτήσει τον Ιγκουαΐν

Έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αργεντινό επιθετικό, αλλά δεν τα έχει βρει ακόμη με τη Νάπολι. “Σφήνα” μπαίνει η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ant1news

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν παραμένει ένα από τα μεγάλα ονόματα της μεταγραφικής περιόδου. Η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τον Αργεντινό διεθνή επιθετικό, αλλά δεν έχει πάρει ακόμη τη συναίνεση της Νάπολι για την ολοκλήρωση της σπουδαίας αυτής μεταγραφής, η οποία θα είναι μια από τις ακριβότερες στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο 28χρονος φορ αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Νάπολι, το οποίο λήγει το 2018, με ρήτρα παραχώρησης περίπου 95 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης. Η ομάδα του Τορίνο τώρα πρέπει να συμφωνήσει και με την ομάδα της Σικελίας.

Για να γίνει αυτό πρέπει να παρουσιάσει μια πρόταση, που θα ξεπερνά τα 90 εκατ. ευρώ κι αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Πάντως η πρωταθλήτρια Ιταλίας βγάζει στο «σφυρί» τέσσερις παίκτες για να συγκεντρώσει το ποσό, που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ιγκουαΐν.

Συγκεκριμένα οι Ντανιέλε Ρουγκάνι, Σιμόνε Τζάτζα, Ρομπέρτο Περέιρα και Μαουρίσιο Ίσλα είναι οι τέσσερις παίκτες που βάζει στη «βιτρίνα» η Γιουβέντους. Υπολογίζεται ότι η πώληση του Τζάτζα θα αποφέρει περίπου 24 εκατ. ευρώ, όσα περίπου και ο Ρουγκάνι, ενώ από τις παραχωρήσεις των Περέιρα και Ίσλα προσδοκά να λάβει περίπου 18 και 10 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.

Για την περίπτωση του Ιγκουαΐν ενδιαφέρεται η Ατλέτικο Μαδρίτης και αρκετές ομάδες της Premier League. Ο 28χρονος επιθετικός ήταν πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν στη Serie A, με 36 γκολ σε 35 παιχνίδια πρωταθλήματος.