X

Η Χάποελ Μπερ Σεβά αντίπαλος του Ολυμπιακού

Από το Ισραήλ περνάει ο δρόμος του Ολυμπιακού για τα play-offs του Champions League.

Ant1news

Η Χάποελ Μπερ Σεβά θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Το συγκρότημα από το Ισραήλ “υπερασπίστηκε” το εντός έδρας 3-2 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Σερίφ Τιρασπόλ και με το 0-0 που απέσπασε απόψε στη Μολδαβία πήρε το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση, όπου και θα συναντήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η ομάδα του Μπακάρ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Χομπάν.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Γ΄ προκριματικό του Champions League παρατάχθηκε με την ακόλουθη ενδεκάδα: Γκόρες, Νταβιντάτζε, Βίτορ, Γουίλιαμ, Μπιτόν, Νουακάμε, Ράντι (74΄ Σαμπντάι), Όγκου, Χομπάν, Μέλικσον(90΄+2 Μπουζάγκλο), Σαχάρ (61΄ Μπαρντα)

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 27 Ιουλίου, ενώ το δεύτερο θα γίνει στο Ισραήλ στις 2 Αυγούστου.

Πρόβα τζενεράλε με Ατρόμητο

Το τελευταίο του τεστ πριν το πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν με την Χάποελ Μπερ Σεβά, για τον Γ΄ προκριματικό του Champions League δίνει αύριο το βράδυ στις 9 ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Εξυπακούεται ότι στο δυνατό αυτό τεστ με την αθηναϊκή ομάδα, ο Βίκτορ Σάντσεθ, θα προβάρει σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα που θα παρατάξει την ερχόμενη εβδομάδα εναντίον των Ισραηλινών στο Καραϊσκάκη, αν και θα υπάρξουν κάποιες απουσίες. Οι τραυματίες, Ντομίνγκες και Πουλίδο έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Ντα Κόστα λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στο δεξιό προσαγωγό.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» είναι η ακόλουθη: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.