X

Προβλημάτισε τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ

Μετά από μέτρια εμφάνιση, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Τούμπα.

Ant1news

Ισόπαλο, με σκορ 1-1, έληξε απόψε το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Τούμπα. Τεστ που αποτέλεσε το τελευταίο δείγμα γραφής για το “Δικέφαλο του Βορρά”, πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, στο Άμστερνταμ, με τον Άγιαξ.

Τα γκολ που καθόρισαν τον συνολικά μέτριο ποιοτικά αγώνα, πέτυχαν με πέναλτι στο 84’ ο Αρκάντιους (σε ανατροπή του ίδιου από τον Αχιλλέα Πούγγουρα) και στις καθυστερήσεις, με κεφαλιά, ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Προληπτικά εκτός παιχνιδιού, για τους Θεσσαλονικείς, έμεινε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο διεθνής επιθετικός αισθάνθηκε ενόχληση στον τένοντα του προσαγωγού του, πριν αναχωρήσει η αποστολή από το ξενοδοχείο για το γήπεδο και προτιμήθηκε να είναι θεατής και όχι ενεργό κομμάτι της αναμέτρησης.

Αναγκαστική, ακόμη, ήταν στη διάρκεια του ματς η αλλαγή του Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έδωσε στο 28ο λεπτό τη θέση του στον Στέλιο Κίτσιου, έχοντας δεχτεί γονατιά στο ισχίο. Η κατάστασή του, σύμφωνα με τους “ασπρόμαυρους”, δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος (61΄ Μπρκιτς), Μάτος (28΄ Κίτσιου), Κρέσπο (78΄ Πούγγουρας), Τζαβέλλας (61΄ Μαλεζάς), Λέοβατς (61΄ Γιαννούλης), Τσίμιροτ (46΄ Χαρίσης), Σάκχοφ (61΄ Τζιόλης), Πέλκας (46΄ Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκες (61΄ Περέιρα), Κουλούρης (78΄ Κάνιας), Κάμπος (61΄ Ζάιρο).

Απόλλων Λεμεσού: Μπρούνο Βάλε, Αγγελή (90΄ Κυριάκου Λ.), Βινίτσιους, Βασιλείου (68΄ Ντούντου), Στυλιανού, Κυριάκου Χ., Μπάρμπαρο (46΄ Πίττας), Ντα Σίλβα (71΄ Σακέτι), Αντον (46΄ Μιγκέλ), Αμπραχαμ (65΄ Αρκάντιους), Ζοάο Πέντρο.