X

Νέα αλλαγή έδρας για το ΠΑΣ Γιάννινα-Αλκμααρ

Αναζητείται νέο γήπεδο για την ρεβάνς του αγώνα για το Europa League μετά τις έντονες αντιδράσεις μερίδας «πρασίνων».

Ant1news

Σε νέα αλλαγή γηπέδου και αναζήτηση άλλης έδρας για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Aλκμααρ, για τα προκριματικά του Europa League, οδηγούν έντονες αντιδράσεις μερίδας «πρασίνων».

Προ ημέρων, ο Παναθηναϊκός έκανε αποδεκτό το αίτημα του «Αγιαξ της Ηπείρου» για παραχώρηση ου γηπέδου της «Λεωφόρου», ώστε να δοθεί εκεί η ρεβάνς του ΠΑΣ με τους Ολλανδούς για το Europa League, καθώς η UEFA είχε «ανάψει κόκκινο» για τους «Ζωσιμάδες».

Η Διοίκηση των «πρασίνων» βρέθηκε όμως αντιμέτωπη με έντονες αντιδράσεις τόσο από οργανωμένους οπαδούς, όσο και από πλευράς του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που με ανακοινώσεις τους έχουν καλέσει την ΠΑΕ να αλλάξει στάση και να μην δώσει τελικώς το «Απόστολος Νικολαΐδης» .

Υπό τον φόβο και πιθανών επεισοδίων, η Διοίκηση του Παναθηναϊκού αναγκάστηκε να αλλάξει στάση, με αποτέλεσμα να αναζητείται άλλο γήπεδο εντός Αττικής για την ρεβάνς της 4η; Αυγούστου.

Πιθανότερη εξέλιξη φαντάζει για την ώρα η επιλογή του γηπέδου του Περιστερίου, το οποίο είχε άλλωστε δηλωθεί και αρχικώς από τους Ηπειρώτες για την διεξαγωγή του ματς.