X

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα απόψε για τον Ολυμπιακό

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν απόψε μια «καθαρή» νίκη, ώστε να ταξιδέψουν με...  ασφάλεια στην έδρα της Χάποελ για τη ρεβάνς.

Ant1news

Απόψε ξεκινά η ευρωπαϊκή περιπέτεια για τον Ολυμπιακό με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται στο «Καραϊσκάκη» τη Χάποελ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ (21:45), στο πλαίσιο του Γ' προκριματικού γύρου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Πειραιά θέλει μια «καθαρή» νίκη, ώστε να ταξιδέψει με ασφάλεια στην έδρα της Χάποελ για τη ρεβάνς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ, στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου,  δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα. Επιπλέον, ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε την στήριξη των φιλάθλων για να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης.

Ο Αλαν Πουλίδο δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού. Αντίθετα ο Τσόρι Ντομίνγκες ξεπέρασε τον τραυματισμό του και κρίθηκε σε καλή κατάσταση για είναι στην αποστολή της ομάδας. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ μέρος του προγράμματος έκανε ο Ρέτσος και συνέχισε με ατομικό.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τη Χάποελ: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.