X

“Σαλπάρει” για τα… αστέρια ο Ολυμπιακός

Το εμπόδιο των Ισραηλινών είναι υψηλό, αλλά σε καμία περίπτωση απροσπέλαστο για την ομάδα του Βίκτορ Σάντσεζ. Στο πλευρό τους πάνω από 20.000 φίλαθλοι.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ξεκινά απόψε (21.45) από τον Πειραιά κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά. Οι «ερυθρόλευκοι» ευελπιστούν να ξεπεράσουν τη «βάσανο» τόσο του Γ' προκριματικού γύρου όσο και των πλέι οφ και να «σαλπάρουν» για τα… αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένας στόχος εφικτός για τον πρωταθλητή Ελλάδος, που λογίζεται στους μόνιμους «θαμώνες» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Το εμπόδιο των Ισραηλινών είναι υψηλό, αλλά σε καμία περίπτωση απροσπέλαστο για την ομάδα του Βίκτορ Σάντσεζ. Ο Ισπανός τεχνικός επιστράτευσε την περσινή πετυχημένη «συνταγή» (σχήμα 4-2-3-1), προκειμένου οι πειραιώτες να μετατρέψουν σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό στην έδρα της Χάποελ. Άλλωστε, το μεγαλύτερο όπλο του Ολυμπιακού είναι η ομοιογένεια. Κατόπιν τούτου, ο Καπίνο θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία, με τους Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα και Ντε Λαμπέγια να συνθέτουν την αμυντική γραμμή. Ο Μπουχαλάκης θα είναι ο παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο, με τον Κώστα Φορτούνη να αναλαμβάνει ρόλο οργανωτή. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπράουν Ιντέγε, έχοντας στα πλάγια τους Ντουρμάζ και Σεμπά. 

Ωστόσο, η «φαρέτρα» του προπονητή του Ολυμπιακού θα περιλαμβάνει και άλλα «φαρμακερά βέλη», που θα μπορούν να περάσουν ως αλλαγή και να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Ο λόγος για τους Τσόρι Ντομίνγκεζ, Φελίπε Πάρντο και Αρτούρ Μαζουάκου. Στη διάθεση του Σάντσεζ βρίσκονται ακόμη οι Λεάλι, Μανιάτης, Ζντιέλαρ, Βούρος, Χουτεσιώτης και Ντα Κόστα. 

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη αναμένονται περισσότεροι από 20 χιλιάδες φίλοι των πρωταθλητών.