X

“Πάνοπλος” ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΙΚ Στοχκόλμης

Να ξεκινήσουν με το “δεξί” τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις θέλουν οι “πράσινοι” που υποδέχονται απόψε (21:00) την σουηδική ΑΙΚ.

Ant1news

Με όλο το “οπλοστάσιό” του γεμάτο θα υποδεχθεί αύριο ο Παναθηναϊκός την ΑΪΚ Στοκχόλμης (21:00) στο πλαίσιο  του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League.

Μοναδικός απών θα είναι ο ανέτοιμος, Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος εξακολουθεί να υποβάλλεται σε ατομικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Εκτός έμεινε και ο Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, πήρε στην αποστολή και τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι του και είναι πανέτοιμος. Οι “εκλεκτοί” του Ιταλού προπονητή για τη μάχη με τους Σουηδούς είναι οι: Στιλ, Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μέστο, Χουλτ, Νάνο, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Λέτο, Γουακάσο, Μπεργκ, Μπουμάλ, Ρέις, Κλωναρίδης.

Ο Στραματσόνι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ και την αμυντική γραμμή θα απαρτίζουν οι Μέστο, Μολέδο, Κουτρουμπής και Χουλτ. Μπροστά τους θα βρίσκονται οι Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο, Ιμπάρμπο και στην κορυφή της επίθεσης θα τοποθετηθεί ο Μάρκους Μπεργκ.