X

Ζωντανά στον ΑΝΤ1 ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού με την Χάποελ

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον κρίσιμο αγώνα την ερχόμενη Τετάρτη στις 21.00 ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ant1news

Τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ, για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, θα μεταδώσει ζωντανά την ερχόμενη Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 21.00 το βράδυ η τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Στην πρώτη αναμέτρηση στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Χάποελ, ένα αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο Ισραήλ.

Ωστόσο, η χθεσινή αποκαρδιωτική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» προκάλεσε τόσο τις αποδοκιμασίες του κόσμου όσο και την έκρηξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια. 

«Δεν ήταν εικόνα αυτή που είδαμε σήμερα. Αυτός δεν ήταν ο δικός μου Ολυμπιακός, αυτός που θέλω να βλέπω. Αν δεν πάρετε την πρόκριση στο Ισραήλ, να μην γυρίσετε στην Ελλάδα. Θα πάρω άλλους παίκτες που θα είναι καλύτεροι», είπε ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών στους παίκτες. 

Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ένα «ηλεκτροσόκ» για τους «ερυθρόλευκους», που παρουσιάστηκαν ανέτοιμοι, χρειάστηκαν 88 λεπτά για να δημιουργήσουν κλασική ευκαιρία με τον Μιλιβόγεβιτς και γλίτωσαν στις καθυστερήσεις χάρη στον Καπίνο.

Πλέον, το όνειρο του Champions League περνάει από το Ισραήλ και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον κρίσιμο αγώνα ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.