X

Παναθηναϊκός: Βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ

Νίκησε με 1-0 της ΑΪΚ στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Ant1news

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα play off του Europa League απέκτησε ο Παναθηναϊκός έναντι της ΑΪΚ μετά την νίκη του με 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το γκολ που έκρινε την πρώτη αναμέτρηση του Γ΄ προκριματικού πέτυχε ο Μολέδο στο 79΄. Η ρεβάνς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για τις 4 Αυγούστου στη Στοκχόλμη. 

Απέναντι σε μία ομάδα που είναι σαφώς πιο έτοιμη, αλλά σε καμία περίπτωση ανώτερη, ο Παναθηναϊκός ήταν σε γενικές γραμμές καλός.

Tο «τριφύλλι» έδωσε το πρώτο του επίσημο ματς στη νέα σεζόν και τα περιθώρια βελτίωσης στην απόδοσή του είναι μεγάλα. Ωστόσο, με την εμφάνισή του στην επανάληψη και τις ευκαιρίες που έχασε πήρε αυτό που δικαιούταν και, πλέον, έχει το «πάνω χέρι» για να συνεχίσει στη διοργάνωση. 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α. Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής (46΄ Βιγιαφάνιες), Ιμπάρμπο (88΄ Λουντ), Μπεργκ, Ζέκα, Γουακάσο (71΄ Λέτο), Χουλτ, Λεντέσμα, Μέστο, Μολέδο, Ιβάνοφ

ΑΪΚ (Ρ.Νόρλινγκ): Κάρλγκρεν, Χάουκσον, Κάρλσον, Γιόχανσον, Μπλόμπεργκ, Αβντιτς (87΄ Σαλέτρος), Μαρκάνεν, Οφόρι, Σούντγκρεν, Ισιζάκι (65΄ Γιασίν), Κπόζο