X

Σιόβας μόνο στα πλέι οφ!

Δυσάρεστα νέα για τον Βίκτορ Σάντσεζ. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέστη ελαφριά θλάση ορθού μηριαίου και δεν θα ταξιδέψει στο Ισραήλ...

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη  

Χωρίς τον Δημήτρη Σιόβα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με την Χάποελ Μπερ Σεβά, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέστη ελαφριά θλάση ορθού μηριαίου και δεν θα ταξιδέψει στο Ισραήλ. Αναμφίβολα πρόκειται για μία δυσάρεστη είδηση για τον Βίκτορ Σάντσεζ, ο οποίος αναγκάζεται να καταστρώσει τα πλάνα του, δίχως να υπολογίζει στις υπηρεσίες του πανύψηλου στόπερ. Κατόπιν τούτου, ο “φευγάτος” Ντα Κόστα θα είναι ο παρτενέρ του Μποτία στην οπισθοφυλακή, ενώ διαθέσιμος είναι και ο ταλαντούχος πλην άπειρος Βούρος. 

Παρότι η “λευκή” ισοπαλία στο γήπεδο Καραϊσκάκη προκάλεσε απογοήτευση και αποδοκιμασίες, εντούτοις οι φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο Ισραήλ. Περισσότεροι από 800 Έλληνες οπαδοί αναμένεται να κάνουν το ταξίδι και να σταθούν στο πλευρό των πρωταθλητών Ελλάδος. 

Ο αγώνας της ερχόμενης Τετάρτης (3/8) θα ξεκινήσει στις 9 η ώρα το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.​