X

“Φαβορί ο Ολυμπιακός” τονίζει ο προπονητής της Χάποελ

Χαρακτήρισε τον αγώνα ως τον πιο σημαντικό των τελευταίων ετών για την ομάδα του. Ζωντανά στον ΑΝΤ1 (Τετάρτη, 21:00) η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ant1news

Φαβορί έχρισε τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Χάποελ Μπερ Σεβά, Μπαράκ Μπαχάρ, ενόψει της ρεβάνς της 3ης Αυγούστου επί ισραηλινού εδάφους, για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, αναμέτρηση την οποία οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση (21:00).

Ο προπονητής της ομάδας του Ισραήλ στάθηκε στο 0-0 στον πρώτο αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», διέψευσε φήμες για κακό κλίμα στα αποδυτήρια και τόνισε πως το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό αποτελεί το πιο σημαντικό τα τελευταία χρόνια για την ομάδα του.

«Είναι το κορυφαίο ματς για εμάς! Τα αποδυτήριά μας είναι εξαιρετικά. Τα παιδιά σέβονται πολύ το ένα το άλλο. Δεν βλέπω άσχημα πράγματα. Όλοι είναι ενωμένοι. Πάμε με δύναμη και ενότητα για το παιχνίδι. Είναι το πιο σημαντικό ματς για την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια,» εξήγησε ο 36χρονος προπονητής της Χάποελ Μπερ Σεβά, .

Όπως σημείωσε ο Μπαράκ Μπαχάρ «ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί. Εμείς όμως αποδείξαμε πως δεν είμαστε κατώτεροι. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει εκεί. Το σκορ ήταν καλό και ελπίζουμε με τον κόσμο μας στο γήπεδό μας να έχουμε μεγάλη ώθηση και να κερδίσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε τις δυνατότητές μας και ότι μπορούμε να πάμε στα πλέι οφ. Θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για εμάς».

Στο μεταξύ, η Χάποελ Μπερ Σεβά επιβλήθηκε με 5-0 της Χάποελ Ασκελόν για το Λιγκ Καπ του Ισραήλ, γεγονός που έχει τονώσει την ψυχολογία των παικτών του Μπαράκ Μπαχάρ.