X

“Πέταξε” για να φέρει την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Πάνοπλοι και αποφασισμένοι οι “ερυθρόλευκοι”. Ζωντανά στον ΑΝΤ1 (Τετάρτη, 21:00) η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League

Ant1news

Χωρίς τον Τζίμι Ντουρμάζ αναχώρησε το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού για το Ισραήλ, όπου μεθαύριο θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Μπερ Σεβά, στη ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League, αναμέτρηση την οποία οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 θα παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση (21:00).

Ο Σουηδός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και τέθηκε εκτός αποστολής, όπως οι Σιόβας, Κασάμι και Ελαμπντελαουί, ενώ στο Ισραήλ θα ταξιδέψουν οι Άλαν Πουλίδο και Εστεμπάν Καμπιάσο.

Οι “εκλεκτοί” του Βίκτορ για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης, είναι οι Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Βούρος, Ζντιέλαρ.

 

Μετά το 0-0 στον πρώτο αγώνα με τους Ισραηλινούς στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο “ερυθρόλευκο στρατόπεδο” δεν σκέφτονται τίποτε άλλο παρά τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί η πρόκριση.

 

“Φαβορί ο Ολυμπιακός” τονίζει ο προπονητής της Χάποελ

Φαβορί έχρισε τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Χάποελ Μπερ Σεβά, Μπαράκ Μπαχάρ, ενόψει της ρεβάνς της 3ης Αυγούστου επί ισραηλινού εδάφους.

«Είναι το κορυφαίο ματς για εμάς! Όλοι είναι ενωμένοι. Πάμε με δύναμη και ενότητα για το παιχνίδι. Είναι το πιο σημαντικό ματς για την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια,» εξήγησε ο 36χρονος προπονητής της Χάποελ Μπερ Σεβά.

 

Όπως σημείωσε ο Μπαράκ Μπαχάρ «ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί. Εμείς όμως αποδείξαμε πως δεν είμαστε κατώτεροι. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει εκεί. Το σκορ ήταν καλό και ελπίζουμε με τον κόσμο μας στο γήπεδό μας να έχουμε μεγάλη ώθηση και να κερδίσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε τις δυνατότητές μας και ότι μπορούμε να πάμε στα πλέι οφ. Θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για εμάς».

Στο μεταξύ, η Χάποελ Μπερ Σεβά επιβλήθηκε με 5-0 της Χάποελ Ασκελόν για το Λιγκ Καπ του Ισραήλ, γεγονός που έχει τονώσει την ψυχολογία των παικτών του Μπαράκ Μπαχάρ.