X

Πάνοπλος στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός

Πρόβλημα τελευταίας στιγμής με Ντουρμάζ που έμεινε εκτός αποστολής. Ποιοι οι “εκλεκτοί” του Βίκτορ για την κρίσιμη ρεβάνς, η οποία θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 την Τετάρτη στις 21:00.

Ant1news

Στο Ισραήλ βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός, όπου θα δώσει τη μεγάλη μάχη απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά.

Οι πρωταθλητές, μεταξύ άλλων, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τις περίεργες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην έρημο Νεγκέβ, όπου εδρεύει το στάδιο των γηπεδούχων.

Πρόβλημα τελευταίας στιγμής για τους ερυθρόλευκους αποτέλεσε ο Τζίμι Ντουρμάζ που έμεινε εκτός αποστολής για την κρίσιμη ρεβάνς, η οποία θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 την Τετάρτη στις 9:00 το βράδυ.

Ο Σουηδός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και τέθηκε εκτός αποστολής, όπως οι Σιόβας, Κασάμι και Ελαμπντελαουί, ενώ στο Ισραήλ ταξίδεψαν οι Άλαν Πουλίδο και Εστεμπάν Καμπιάσο.

Οι “εκλεκτοί” του Βίκτορ για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης, είναι οι Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Βούρος, Ζντιέλαρ.