X

Ίβιτς: Οι παίκτες μου θα δείξουν ότι είναι… άνδρες

Sold out o αυριανός αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στην Τούμπα. Χωρίς απουσίες ο Δικέφαλος του Βορρα. Οι δηλώσει Ίβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ant1news

Με μετρημένα λόγια, καταθέτοντας πίστη στο σύνολό του, αλλά και την επιθυμία όλων για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, ώστε να διεκδικηθεί με περισσότερες πιθανότητες η πρόκριση, τοποθετήθηκε σήμερα ο Βλάνταν Ιβιτς για την αυριανή δεύτερη αναμέτρηση, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ (21.30). Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τοποθετήθηκε σε εκπροσώπους του Τύπου στην Τούμπα, πριν τη σημερινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων», ξεκαθαρίζοντας, ακόμη, πως η έκβαση του παιχνιδιού με τους Ολλανδούς, δε θα κρίνει τη συνέχεια της ομάδας στη σεζόν. 

Ο Ιβιτς είπε αρχικά, με αφορμή την εξάντληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αγιαξ: «Μας δίνει δύναμη το sold out που έγινε σε έξι ώρες. Ολοι γνωρίζουμε τι σημαίνει γεμάτη Τούμπα για μας. Είμαι σίγουρος ότι θα μας στηρίξουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό οι φίλαθλοί μας. Προετοιμαζόμαστε για το δεύτερο ημίχρονο με τον Αγιαξ, είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δείξουν, για μια ακόμη φορά, ότι είναι... άνδρες και θα κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Ευχόμαστε να είμαστε νικητές στο ματς και αυτοί που θα περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης». 

Συνέχισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Είναι καλό το ότι δεν έχουμε τραυματίες. Μόνο ο τελευταίος παίκτης που αποκτήσαμε, ο Βαρέλα, δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Κάνιας έμεινε λίγο πίσω στο φυσικό κομμάτι, έχει βελτιωθεί. Είναι στη 18άδα και μπορούμε να τον υπολογίζουμε για αύριο. Δε σκέφτομαι ποτέ το 0-0. Τελείωσε το πρώτο παιχνίδι στην Ολλανδία, έχουμε το αυριανό. Κάναμε τακτική, θα δείτε πώς θα παίξουμε αύριο. Εχουμε ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει επιθετικά και ποδόσφαιρο κατοχής. Δεν έχω διαίσθηση ποτέ για το σκορ, δεν το σκέφτομαι, δεν πάει το μυαλό μου ότι θα τελειώσει το παιχνίδι με συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Σκέφτομαι πάντα τα πιθανά σχέδια που θα χρειαστεί να κάνω στη διάρκεια ενός αγώνα».

 Ερωτηθείς το αν περιμένει διαφορετική εικόνα από την ομάδα του, σε σχέση με το πρώτο ματς στο Αμστερνταμ, απάντησε: «Περιμένω σίγουρα καλύτερο ΠΑΟΚ, είμαστε μια εβδομάδα μετά το πρώτο ματς, στο οποίο είχαμε τέσσερις νέους παίκτες που έπαιξαν βασικοί. Χρειάζεται χρόνο για να δεθούν οι ποδοσφαιριστές. Οσο προχωράμε, η ομάδα θα είναι καλύτερη». 

Κατέληξε ο Ιβιτς, αφού εξήγησε πως δεν τον ενόχλησε η απρεπής συμπεριφορά που εισέπραξε από τους Ολλανδούς, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον πρώτο αγώνα (σ.σ. κλειστά μικρόφωνα, ομιλίες την ώρα που έκανε τις δηλώσεις του), επισημαίνοντας: «Η προσπάθειά μας ξεκίνησε την περυσινή σεζόν, την τελειώσαμε με επιτυχία και τη συνεχίζουμε και φέτος. Ο,τι και να γίνει αύριο, έχουμε όλο το χρόνο να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για τα επόμενα παιχνίδια. Το ποδόσφαιρο έχει συνέχεια, δεν κρίνεται από ένα ματς. Είμαστε θετικοί και συγκεντρωμένοι, θα προσπαθήσουμε αύριο για το καλύτερο. Εχω, από εκεί και πέρα, έμπειρους παίκτες, που έχουν παίξει αρκετά σημαντικά παιχνίδια, όπως το αυριανό και καταλαβαίνουν όλοι ότι είναι σημαντικό ματς για μας αυτό με τον Αγιαξ. Μιλάμε μεταξύ μας και ό,τι λέμε, μένει στα αποδυτήρια. Ο,τι λέμε, το κρατάμε μόνο για μας, αυτή είναι η φιλοσοφία μου».