X

Στη μάχη της πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Το όνειρο των πλέι οφ του Champions League περνάει από την έδρα της Χάποελ για τον Ολυμπιακό. Θέλει μόνο νίκη για να αποφύγει την έκπληξη. Ο αγώνας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 στις 21:00.

Ant1news

Την ευρωπαϊκή περιπέτειά του συνεχίζει ο Ολυμπιακός, στην προσπάθεια του να προκριθεί πρώτα στα πλέι οφ και μετά στους ομίλους του Champions League.

Σήμερα ολοκληρώνεται ο Γ' προκριματικός γύρος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τη ρεβάνς στο Ισραήλ, η οποία θα μεταδοθεί αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 στις 21:00.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αγωνιστεί κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά, παίζει την παρουσία του στη διοργάνωση. Η ομάδα του Πειραιά έμεινε στο 0-0 στο πρώτο ματς και θέλει τη νίκη για να αποφύγει την έκπληξη και τον αποκλεισμό.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Βίκτορ Σάντσεθ, ξεκαθάρισε ότι για την ομάδα του δεν υπάρχει άλλος στόχος από το να περάσει στα play off. Ο Ισπανός προπονητής απέφυγε να γνωστοποιήσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, ενώ αναφερόμενος στις απουσίες των Ντουρμάζ και Σιόβα είπε: Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Όπως συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για να μπουν και να βοηθήσουν όταν τους ζητηθεί.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Χάποελ Μπερ Σεβά, Μπαράκ Μπαχάρ, τόνισε πως με «όπλο» τον κόσμο της η ομάδα του μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα ο ισραηλινός τεχνικός δήλωσε: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Είχαμε ένα πολύ καλό σκορ και θέλουμε να συνεχίσουμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε και αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές μονάδες, καλή κυκλοφορία και ταλέντο αλλά εμείς με... όπλο τον κόσμο μας την έδρα μας θέλουμε το καλύτερο δυνατό και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».