X

Σε αλλαγές στο ρόστερ προσανατολίζεται ο Μαρινάκης

Η απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών του Ολυμπιακού κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα. Δεν υφίσταται, για την ώρα, θέμα αλλαγής προπονητή.

Ant1news

Έκδηλη ήταν η απογοήτευση στα πρόσωπα των παικτών του Ολυμπιακού, κατά την επιστροφή τους από το Ισραήλ, μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League.

Το ζητούμενο πλέον για τον Ολυμπιακό είναι η προσήλωση στο νέο ευρωπαϊκό στόχο που παρουσιάζεται στον δρόμο του, το Europa League.

Θεωρείται βέβαιο πως η διοίκηση του συλλόγου, με πρώτο και καλύτερο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα προχωρήσει σε ανακατατάξεις στο ρόστερ, κάτι που άλλωστε έχει προαναγγελθεί.

Θέμα προπονητή, τουλάχιστον για τώρα, δεν φαίνεται να υφίσταται, όμως είναι βέβαιο ότι θα ενισχυθεί το τιμ των ανθρώπων που βρίσκεται δίπλα στον Βίκτορ Σάντσεθ.

 

Ενέσεις για την ανύψωση του ηθικού επιχειρούν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού μέσω των social media, μετά τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά.

 

«Δεχτήκαμε ένα σκληρό χτύπημα, κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε. Δουλέψαμε με πολλή προσπάθεια και αφοσίωση για να κατακτήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο. Σήμερα πρέπει να δεχτούμε την κατάστασή μας και σας διαβεβαιώνω ότι τα συναισθήματα της ήττας είναι τόσο σημαντικά όσο αυτά της χαράς στις νίκες... όμως στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία ... για πολλούς λόγους θα σηκωθούμε ξανά και θα αναζητήσουμε τον επόμενο στόχο μας!!!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό το Instagram ο Τσόρι Ντομίνγκες.

 

Μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ από το Champions League, το ελληνικό ποδόσφαιρο υποχώρησε ένα σκαλοπάτι, στη 15η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA. Στόχος, πλέον, είναι η παραμονή, τουλάχιστον, στη θέση αυτή, η οποία είναι η τελευταία που δίνει το δικαίωμα συμμετοχής και σε δεύτερη ομάδα για το Champions League.