X

Ολυμπιακός: Με Ουζουνίδη στον πάγκο κόντρα στην Αρούκα;

Ποιός μεγάλος πρώην άσος θα είναι μαζί του. Εκτός ομάδας θεωρείται ήδη από πολλούς ο Βίκτορ Σάντσεθ, μετά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Ant1news

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αναλάβει τα ηνία του Ολυμπιακού, έχοντας μαζί του στο τεχνικό επιτελείο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τον Άριελ Ιμπαγάσα.

Ήδη για πολλούς, ο Βίκτορ Σάντσεθ αποτελεί παρελθόν για τον «Θρύλο» μετά την κακή απόδοση κόντρα στην Ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά και τον αποκλεισμό των Πειραιωτών από το Champions League.

Πλέον, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι στον πάγκο θα καθίσει σύντομα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ως ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη, που προσανατολίζεται και σε αλλαγές στο ρόστερ, ώστε ο Ολυμπιακός να οδηγηθεί σε νέες επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και σε μια καλή πορεία στο Europa League, όπου βρίσκει ως αντίπαλο την πορτογαλική Αρούκα.

Η επιλογή του  Ουζουνίδη έρχεται ως απόρροια της καλής περσινής πορείας του Πανιωνίου, ενώ όλα τα στοιχεία συγκλίνουν ότι στο πλευρό του έχει ζητήσει και θα έχει, ως πρώτο βοηθό, τον παλιό άσο του Ολυμπιακού, Αριέλ Ιμπαγάσα.