X

Με Ιβάν Σαββίδη στη Γεωργία ο ΠΑΟΚ

Ο ισχυρός άνδρας του “Δικεφάλου του Βορρά” ζήτησε από τους παίκτες να βάλουν τα θεμέλια της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Ant1news

Με τις ευχές του Ιβάν Σαββίδη για θετικό αποτέλεσμα αναχώρησε πριν από λίγη ώρα η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Γεωργία, όπου αύριο το απόγευμα (19:00) θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Τιφλίδας στον πρώτο αγώνα των play off του Europa League.

Ο μεγαλομέτοχος των “Δικεφάλου του Βορρά” βρέθηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και αποχαιρέτισε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, ενώ όπως έγινε γνωστό θα μεταβεί και ο ίδιος στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθειά της ομάδας του για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα και Κουλούρης.

 

Εκτός έμειναν οι Τζιόλης, Βαρέλα και Πέλκας, όπως και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει απόψε (20:30) την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τη Ντιναμό, ενώ 45 λεπτά νωρίτερα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς.