X

“Σφραγίζει” το εισιτήριο της πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

“Πουλάει τρέλα” ο προπονητής της Ντιναμό Τιφλίδας: Ήρθαμε να βάλουμε τρία γκολ στην Τούμπα, για να πάει το ματς στην παράταση.

Ant1news

Χωρίς τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, θα παραταχθεί απόψε (21:00) ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας, στη ρεβάνς του θριαμβευτικού 0-3 στη Γεωργία για τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Αν και ο “Κλάους” γυμνάστηκε κανονικά χθες, εξακολουθούσε να έχει ενοχλήσεις στη μέση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους. Αντιθέτως, στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται για πρώτη φορά ο Φερνάντο Βαρέλα.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κάμπος, Ροντρίγκες, Περέιρα και Κουλούρης.

Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε τις τελευταίες ημέρες ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ προσανατολίζεται σε ένα καθαρό 4-2-3-1 με το πιθανότερο σχήμα να αποτελείται από τους: Γλύκο, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ροντρίγκες και Κουλούρη.

Το εμφατικό σκορ της πρώτης αναμέτρησης προφανώς που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας ή περιορισμένης έστω ελπίδας στους ανθρώπους της ομάδας από τη Γεωργία και για τον λόγο αυτό την αποστολή δεν συνοδεύουν φίλαθλοι αλλά ούτε και δημοσιογράφοι.

 

Ίσως ο μόνος που πιστεύει πως η Ντιναμό Τιφλίδας έχει ακόμη ελπίδες πρόκρισης να είναι ο προπονητής της, Γιουράι Γιάραμπεκ, ο οποίος εμφανίστηκε υπεραισιόδοξος στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου. «Ο στόχος μας είναι να βάλουμε τρία γκολ για να πάει το ματς στην παράταση», δήλωσε ο Σλοβάκος τεχνικός.