X

Εμπλοκή: ξαφνική ματαίωση της συνάντησης Super League με το κλιμάκιο FIFA – UEFA

Η προγραμματισμένη συνάντηση ματαιώθηκε μισή ώρα πριν την έναρξη της μετά από ενημέρωση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη.

Ant1news

Απρόβλεπτη τροπή πήραν οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της Super League και του κλιμακίου των εκπροσώπων της FIFA και της UEFA, ματαιώθηκε μισή ώρα πριν την έναρξη της.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, έστειλε ενημέρωση στα γραφεία της ομοσπονδίας 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη συνάντηση για την αναβολή της κι ενώ βρισκόντουσαν ήδη εκεί εκπρόσωποι της Super League, αλλά και τα μέλη του κλιμακίου της FIFA και της UEFA.

Η αναβολή της συνάντησης για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί προ το παρόν, προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια των μελών της Super League αλλά και των μελών του κλιμακίου.

Ο εκπρόσωπος της FIFA, Κώστας Κουτσούμνης, ερωτηθείς για την εξέλιξη από τους δημοσιογράφους δήλωσε, «ρωτήστε την ΕΠΟ γιατί δεν έγινε η συνάντηση» και σύμφωνα με πληροφορίες μεταβαίνει εκτάκτως για να συναντήσει εκ νέου τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.