X

“Διαζύγιο” για Ατρόμητο και Δέλλα

Έλυσαν τη συνεργασία τους Ατρόμητος Αθηνών και Τραϊανός Δέλλας. Ποιος είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης.

Ant1news

Το κακό  ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Super League, για τον Ατρόμητο Αθηνών, οδήγησε στο «διαζύγιο» με τον προπονητή της ομάδας, Τραϊανό Δέλλα.

Η ήττα από τον Παναιτωλικό, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η ΠΑΕ Ατρόμητος με μια λιτή της ανακοίνωση γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται, ότι, «τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του!».

Από τη πλευρά του ο κ. Δέλλας σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr, είπε πως, «ευχαριστώ την οικογένεια Σπανού και τον κ. Αγγελόπουλο που μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ στον Ατρόμητο για σχεδόν ένα χρόνο.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα και η διοίκηση έκρινε ότι έπρεπε να λυθεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τους παίκτες για την συνεργασία και εύχομαι στον Ατρόμητο καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες πιθανότερος αντικαταστάτης του Δέλλα στον πάγκο του Ατρομήτου, φέρεται να είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.