X

Super League: “Στάση” Αγρίνιο για τον Παναθηναϊκό

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός που έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό

Ant1news


Στο… «τείχος» του Παναιτωλικού έπεσε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο. Έμεινε στο 0-0 με τη… «βοήθεια» και του επόπτη Λάμπρου που σήκωσε λανθασμένα τη σημαία του για οφ σάιντ στον Μπεργκ, με αποτέλεσμα να μη μετρήσει στη συνέχεια το γκολ του Λουντ. 

Κακή η ομάδα του Στραματσόνι στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε ουσιαστικά μετά το 15' να φτιάξει φάσεις, καθώς ήταν μπλοκαρισμένη στην επίθεση κα με τον Μπεργκ απομονωμένο

Στο 43’, πάντως, που βρήκε διάδρομο προς την εστία του Κυριακίδη ο βοηθός Λάμπρου «ανακάλυψε» ανύπαρκτο οφσάιντ στην κάθετη του Λεντέσμα για τον Μπεργκ κι ενώ ο Σουηδός γύρισε παράλληλα στον Λουντ, που βρήκε δίχτυα. Το γκολ λανθασμένα δεν μέτρησε και το τριφύλλι στερήθηκε το προβάδισμα, το οποίο ενδεχομένως να 'χε... γράψει αλλιώς την ιστορία του αγώνα.

 Καθολική ήταν η υπεροχή των πράσινων στην επανάληψη, αλλά έπεσαν πάνω στον  τερματοφύλακα των Αγρινιωτών και τους Τομανέ-Τσοκάνη που δεν επέτρεψαν  στους φιλοξενούμενους να «αποδράσουν» με το διπλό. 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης,Μύγας, Τσοκάνης,Κούσας, Ροντρίγκες, Μάκος, Μάρκο Πάουλο, Κλέσιο (82΄ Λουίς Ρότσα), Ουάρντα (70΄ Μουνιός), Φερέιρα (69΄ Μαρκόφσκι), Τομανέ. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ,Μέστο, Ιβανόφ, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Λεντέσμα, Ζέκα, Γουακάσο (65΄ Βιγιαφάινες), Λουντ (74΄ Εμποκού), Μπεργκ, Ιμπάρμπο (82΄ Ρινάλντι).