X

Ολυμπιακός: Εκτός ντέρμπι ο Πάρντο

Αντιθέτως, ο Κώστας Φορτούνης τέθηκε, τελικά, στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού ενόψει του «τελικού» με την Ένωση στο Φάληρο. Ποιοι ακόμη μένου εκτός αποστολής.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Χωρίς τον Φελίπε Πάρντο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα κόντρα στην ΑΕΚ. Είναι πασιφανές πως ο Κολομβιανός χαφ δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο, ο οποίος τον απέκλεισε από την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τρίτο σερί ματς.

Αντιθέτως, ο Κώστας Φορτούνης τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού ενόψει του «τελικού» με την Ένωση στο Φάληρο. Μετά την ήττα από τη Λάρισα την περασμένη Κυριακή και την αδόκητη «σφαλιάρα» από τον Αποέλ στο Europa League, η νίκη είναι μονόδρομος τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Μπέντο. Ο «καπετάνιος» των πρωταθλητών βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ευελπιστεί ότι – μέσω του ντέρμπι – θα επιστρέψει η ηρεμία στον Πειραιά.

Ο Στέφανος Καπίνο αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν τόσο ο Ελιουνούσι όσο και ο Μάρτινς.

Η αποστολή των πρωταθλητών αποτελείται από τους: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρομαό, Σεμπά και Βιάνα. 

Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη (εκτός από  τον Πάρντο) οι ανέτοιμοι Σιόβας, Ομάρ και Μπουχαλάκης.