X

Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ: ευκαιρία να σωπάσουν μια και καλή οι Έλληνες

Τουλάχιστον «εμπρηστικές» οι δηλώσεις του Πρόδρομου Πετρίδη την ώρα που ο πρόεδρος της ΚΟΠ, προειδοποιεί ότι οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα πληρώσουν ακριβά… τη σημαία της Χρυσής Αυγής

Ant1news

«Μπουρλότο» στις σχέσεις των Ελλήνων φιλάθλων με τον ΑΠΟΕΛ, προσπάθησε να βάλει ο πρόεδρος της Κυπριακής ομάδας, Πρόδρομος Πετρίδης, με δηλώσεις του στην αθλητική εκπομπή «Γκολ και θέμα».

Μιλώντας για τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού στον Πειραιά, ο κ. Πετρίδης υπογράμμισε, «Η νίκη με τον Ολυμπιακό ήταν κάτι που το πιστεύαμε. Σίγουρα είναι νωρίς, αλλά οι έξι βαθμοί κάτι λένε. Δεν πιεστήκαμε τόσο πολύ. Είχε 4-5 ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούσαμε να το καθαρίσουμε. Δεν το περίμεναν και δεν το χώνευαν, ότι έχασαν από το ΑΠΟΕΛ. Νιώσαμε και λίγο άβολα».

Στη συνέχεια όμως και αναφερόμενος σε υποτιμητικά, όπως τα χαρακτήρισε, σχόλια του ελληνικού τύπου, δεν δίστασε να δηλώσει, «Πάντοτε οι Έλληνες έχουν μία τάση υποτίμησης του Κυπριακού λαού σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να δώσει και μία απάντηση η Εθνική Κύπρου για να σωπάσουν μια και καλή».

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, σχολιάζοντας την σημαία της Χρυσής Αυγής που σήκωσαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο «Καραϊσκάκη», προειδοποίησε ότι η κυπριακή ομάδα θα πληρώσει ακριβά την ενέργεια των φιλάθλων του.

«Είναι αρκετά τα πρόστιμα που δέχονται οι ομάδες μας, αλλά συγκεκριμένα ο ΑΠΟΕΛ θα πληρώσει ακριβά για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο “Καραϊσκάκης”. Η επιτροπή της ΟΥΕΦΑ είναι αμείλικτη σε θέματα ρατσισμού, γι’ αυτό και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί».