X

Σοκ με Λέσκοτ: Άμεσα στην Αγγλία για χειρουργείο

Χάνει την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Άγνωστο το διάστημα που θα χρειαστεί να απουσιάσει. Με οστεοχόνδρινο κάταγμα γόνατος μεταφέρεται στην πατρίδα του.

Ant1news

Στην Αγγλία θα μεταβεί ο Τζόλεον Λέσκοτ για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατο. Ο Άγγλος σέντερ μπακ υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι έχει υποστεί οστεοχόνδρινο κάταγμα γόνατος και ζήτησε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Την επέμβαση θα αναλάβει εξειδικευμένος γιατρός ο οποίος τον είχε κουράρει πριν από χρόνια, όταν είχε αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο όμως ήταν πολύ σοβαρότερο.

Εκτιμήσεις για το διάστημα απουσίας του δεν μπορούν να γίνουν. Το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό μετά την αρθροσκόπηση, προκειμένου να διευκρινιστεί η σοβαρότητα της κατάστασης. Δεδομένο είναι μόνο ότι θα χάσει την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στη Λάρισα (17/10) .

Η ΠΑΕ έκανε δεκτό το αίτημα του παίκτη που θα αναχωρήσει πιθανότατα την Παρασκευή.

* Η ΑΕΚ θα δώσει αύριο φιλικό αγώνα με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο». Το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Δεν υπολογίζονται ο Λέσκοτ, ο Αλμέιδα που αναρρώνει σταδιακά, οι Σιμόες, Βάργκας (έκαναν θεραπεία σήμερα) και οι διεθνείς Μάνταλος, Μπακασέτας, Τζανετόπουλος, Μπάρκας.