X

Συντριβή και αποκλεισμός για την Εθνική Ελπίδων

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε η ελληνική ομάδα στο Ισραήλ, αποτέλεσμα που την άφησε στην προτελευταία θέση του 4ου προκριματικού ομίλου.

Ant1news

Η Εθνική Ελπίδων αποχαιρέτησε την προοπτική κατάληψης της δεύτερης θέσης μετά τη συντριβή στο Ισραήλ με 4-0 στο πλαίσιο του 4ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2017 U-21.

Η ελληνική ομάδα είχε λίγες, κι εκείνες μαθηματικές και όχι ουσιαστικές, πιθανότητες για να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση πριν το παιχνίδι, το οποίο έπρεπε να κερδίσει και τη Δευτέρα (10/10) να κάνει το ίδιο απέναντι στους Ούγγρους.

Οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με τους Άλμτμαν στο 27ο και Γκόζλαν στο 40ό λεπτό, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με τα τέρματα των Άλτμαν (60΄ πέναλτι) και Ντορ Πέρετζ (55΄) στην επανάληψη.

Έτσι το Ισραήλ κατέλαβε τη δεύτερη θέση, πίσω από την Πορτογαλία που αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Ουγγαρία στην έδρα των Μαγυάρων. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη έμεινε στους 10 βαθμούς και είναι προτελευταία, μπροστά μόνο από το Λιχτενστάιν (0 βαθμοί), ενώ Αλβανία και Ουγγαρία έχουν από 12 πόντους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ισραήλ: Ελκασλάσι, Σαρντάλ, Κέλτζενς, Χαμπάσι, Μπίτον, Λαβί (67΄ Ε. Πέρεζ), Αλτμάν, Ντάβιντοφ (73΄ Μπαρσάζκι), Ντ. Πέρεζ, Οχανά (82΄ Νταβίντ), Γκοζλάν.

Ελλάδα: Χουτεσιώτης, Βούρος, Πούγγουρας, Ρισβάνης, Τσιμίκας, Σιώπης, Χαρίσης, Μυστακίδης (60΄ Καραχάλιος), Δώνης (46΄ Ορφανίδης), Μασούρας, Κουλούρης (84΄ Μεληκιώτης).