X

Το δίλημμα του Σκίμπε για το ματς με την Κύπρο

Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα 4-2-3-1 στο αποψινό ματς, όπου η Εθνική θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στον όμιλο.

Ant1news

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας για τον αποψινό αγώνα με την Κύπρο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:45).

Οι διεθνείς είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να διπλασιάσουν τις νίκες τους στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018.

Ο Μίκαελ Σκίμπε έχει ξεκάθαρο πλάνο όσον αφορά στην τακτική προσέγγιση της συνάντησης, καθώς θα παρατάξει και πάλι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο μοναδικός προβληματισμός του έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Μανιάτη στα αμυντικά χαφ, όπου στην “κούρσα” ανάμεσα σε Σταφυλίδη και Ταχτσίδη νικητής φαίνεται να είναι ο παίκτης της Άουγκσμπουργκ, κι ας μην είναι η “φυσική” θέση του.

Με βάση τα όσα έδειξε ο Γερμανός εκλέκτορας στις προπονήσεις, κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει με ενδεκάδα τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Χολέμπας, Μανιάτη, Σταφυλίδη, Μπακασέτα, Φορτούνη, Μάνταλο και Μήτρογλου.