X

Σιμάο και ανανεώσεις για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Μολέδο και Κουτρουμπή για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Πιέζει ο Σιμάο για να επιστρέψει στους «πράσινους».

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Ο Σιμάο παραμένει χωρίς ομάδα από τα τέλη Αυγούστου και ο Αφρικανός μέσος επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Έχει κάνει συζητήσεις με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό και επιθυμεί να συναντηθεί και με τον Αντρέα Στραματσιόνι προκειμένου να μιλήσει με τον Ιταλό τεχνικό για το ενδεχόμενο ένταξης του στην ομάδα, ξεκινώντας άμεσα προπονήσεις στο Κορωπί. 

Άλλωστε οι ‘’πράσινοι’’ ψάχνουν στην αγορά για έναν αμυντικό μέσο ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και η περίπτωση του Σιμάο βρίσκεται στο προσκήνιο, την ώρα που η διοίκηση έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ροντρίγκο Μολέδο για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2018 έως το 2020 με ετήσιες απολαβές 500 χιλιάδες ευρώ.

Παράλληλα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Κουτρουμπή που μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει συμφωνία με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ενώ σειρά θα πάρει ο Φινλανδός μέσος Ρόμπιν Λουντ που είναι από τις αποκαλύψεις για τον Παναθηναϊκό στη φετινή σεζόν.