X

“Ώρα μηδέν” για τον Ηρακλή

Ο “Γηραιός” έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από τον ΠΑΟΚ κι ο Παπαδόπουλος υπέβαλλε την παραίτηση του. Οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν ούτε φανέλες για το ντέρμπι!

Ant1news

Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή και αποτυπώνεται ανάγλυφα όχι μόνο στην εικόνα της ομάδας στην Τούμπα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν.

Ο Ηρακλής μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να είναι από την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ, καθώς θα μπορούσε να γνωρίσει τη συντριβή, σε ένα ματς που στο οποίο δεν έκανε ούτε μια φάση.

Οι παίκτες του αγωνίστηκαν με φανέλες που φορούσαν στα φιλικά, καθώς οι ιθύνοντες δεν είχαν φροντίσει να φτάσει η εμφάνιση της ομάδας στο γήπεδο!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που ακολούθησε, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την παραίτηση του, τονίζοντας ότι είχε πάρει την απόφαση του μετά τον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, όπου ο Ηρακλής είχε γνωρίσει την ήττα με 1-2.

Η διοίκηση της ομάδας δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του με την εξής ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι δεν κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου. Η ομάδα μας ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και μαζί θα πορευτούμε, ενωμένοι, σ” αυτή τη δύσκολη διαδρομή.