X

Βγαίνει στην αγορά για τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός

Τα λάθη του Λουκ Στιλ που ‘’γκρέμισαν’’ τον Παναθηναϊκό από την κορυφή και η έλλειψη ανταγωνισμού κάτω από τα δοκάρια οδηγούν στην απόκτηση τερματοφύλακα τον Ιανουάριο.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Λουκ Στιλ ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα σοκ με 2-1 από την Ξάνθη στη Λεωφόρο και ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για τα λάθη του που είχαν ως αποτέλεσμα οι ‘’πράσινοι’’ να υποχωρήσουν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -2 από τον Ολυμπιακό.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση τερματοφύλακα για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αν και είχαν γίνει και κάποιες ενέργειες το καλοκαίρι όπως η περίπτωση του Στρακόσια της Λάτσιο αλλά τελικά αποφασίστηκε τότε να μην αποκτηθεί γκολκίπερ.

Ωστόσο τα λάθη του Στιλ στο ματς με την Ξάνθη αλλά κυρίως η έλλειψη ανταγωνισμού κάτω από τα δοκάρια (ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν έχει πείσει και ο Στέφανος Κοτσόλης διανύει την τελευταία του χρονιά στο τριφύλλι) υποχρεώνουν τον Παναθηναϊκό να βγει στην αγορά ενόψει Ιανουαρίου ψάχνοντας έναν τερματοφύλακα που θα διεκδικήσει την θέση κάτω από τα δοκάρια από τον Άγγλο και όχι ως εναλλακτική λύση.